top of page

Training voor je leven

True Circles voor young spirits (tot ±35 jr)

Leer de wereld kennen, door jezelf te leren kennen.

Het leven vraagt veel van je, maar waar vind je jouw antwoorden?

Je wordt geacht te weten wat je wilt, maar hoe kom je daar achter?

Jouw antwoorden vind je van binnen. Mooie tekst. Maar hoe dan? 

Je instinct en intuïtie zijn belangrijke instrumenten voor een wijs en vervullend leven. Maar hoe benut je die? En de waarheid gebiedt te zeggen dat we die op school vaak hebben afgeleerd te benutten. 

Bij True Circle kun je leren de wijsheid van je lichaam te vertrouwen en daar uiting aan te geven. Wij leren je omgaan met je emoties. Wij leren je regie over je eigen leven te nemen en jouw eigen pad te lopen.

 

Hoe fijn zou het zijn om te leren je waarheid te delen met leeftijdgenoten.

Peer-to-peer, elkaar een stap verder te helpen; in dit mens zijn, in deze gekke maar ook zo mooie wereld.

True Circle biedt voor jonge mensen

  • Losse meerdaagse trainingen / workshops (check de agenda voor meer info!) 

  • Jaartrainingen met groepen tot 16 deelnemers
    Interesse? Lees meer hier!

Met velen van ons is wat aan de hand, hebben een stempel gekregen. Je bent hsp, adhd, add, hebt een concentratiestoornis, angststoornis, neiging tot depressie, twijfelt over jezelf, je gender, of wat al niet meer. Bij True Circle geloven we niet dat je gek bent! Wij denken dat er kwaliteiten aan ten grondslag liggen.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een open hart, nieuwsgierigheid en flexibiliteit, de drie basiskwaliteiten van Tri-Energetica (TE). Met TE leer je handelen uit gewoonte los te laten en dit te veranderen in handelen vanuit een vrije keuze. Dit gaat gepaard met een vergroting van je bewustzijn. Je leert met andere woorden mindful te leven.

Dit alles geeft je het gevoel de touwtjes weer in eigen hand te hebben, het geeft je het gevoel stevig in je schoenen te staan en je krijgt een heldere blik op de wereld.

Reacties van deelnemers:

  • Wat ik uit het weekend heb meegenomen is dat ik meer tijd neem, ik neem meer tijd om bij mezelf te checken; ‘Wat vind ik hier van? Wat wil ik hier op antwoorden en hoe wil ik hier in staan?’ In plaats van het altijd meegaan met alles om mij heen en daarmee langzaam steeds verder van mezelf afdwalen. Wat ik ook heb meegenomen en waar ik heel blij en dankbaar voor ben is de ‘bewustwording’ dat iedereen zijn eigen dingen kan dragen. Ik hoef niks van een ander te dragen, ik schud het ook letterlijk van mijn schouders en dat is heel fijn.

  • Ik heb mijn innerlijke criticus/wachter op de drempel eerder in de smiezen, herinner mezelf vaak genoeg dat ik een ‘krachtige volwassen’ ben en knuffel mensen meer

  • Ik heb meegenomen dat ik niet alleen hoef te dealen met grote gevoelens. Lange tijd heb ik me gevoeld als "teveel" voor mensen, was ik bang voor mijn eigen grote gevoelens. Nu weet ik beter: grote gevoelens mogen er zijn. En als ik mezelf draag kan ik bewust uitreiken maar anderen en vragen: Kan je er even voor mij zijn? Ik heb geleerd dat daar zo veel kracht in zit.

Contact en meer info

Wil je meer informatie en/of heb je antwoorden nodig om tot een beslissing te kunnen komen, aarzel niet contact op te nemen met

Marijke Levelink 06-48548135

Sander van Hesteren 06-48548135

en/of mail naar info@truecircle.nl

of vul het contactformulier in

bottom of page