top of page
Wij zijn True Circle
IMG_5367_edited_edited.jpg

Wij zijn True Circle

Onze coaches en counsellors hebben al vele kringen geleid waarin waarheid gesproken werd. Dat is ook precies ons doel: plekken en gelegenheden creëren waarin iedere deelnemer in waarheid met zichzelf en anderen kan zijn. 

Wij geloven dat waarheid helend is. Jouw persoonlijke waarheid laat zich niet verloochenen. Je kunt het uitstellen, verdoezelen, vermijden, maar jouw waarheid wil vroeg of laat gehoord worden. 

In waarheid zijn is trouw zijn aan jezelf, trouw aan jouw natuur. Je bent helemaal goed zoals je bent. Het is de kunst om die waarheid helemaal toe te laten. Als dat lukt, dan opent het je hart en transformeert het je;  en neem je de wereld anders waar. 

Maar wij geloven ook dat we het hebben afgeleerd in waarheid te leven. Dat is niet erg, daar kunnen we wat aan doen! Want soms is de waarheid pijnlijk. Maar waarheid is altijd openend. 

IMG_4609_edited.jpg

Zo werken wij

​Compassie, nieuwsgierigheid en flexibiliteit. Dat zijn de drie basiskwaliteiten van Tri-Energetica (TE). Alle counsellors van True Circle zijn hierin geschoold. Het vormt de basis van onze manier van werken.

TE leert je je disfunctionele gewoontes bewust te worden en los te laten. Je leert handelen vanuit jouw vrije keuze en een ruimer bewustzijn. Je leeft weer vanuit de eenheid van body, mind en spirit. Dat geeft het gevoel de touwtjes weer in eigen hand te hebben. Meer weten over Tri-Energetica? Lees de blogpost van Sander.

 

Daarnaast gebruiken we beproefde technieken en werkwijzen uit uiteenlopende stromingen, zoals Transactionele Analyse, mindfulness, gestalt, sjamanisme, systemisch werk, yoga, mantra zingen, Client Centered Therapy, emotioneel lichaamswerk, ademwerk en meer... 

Zo werken wij

True Circle is gecertificeerd gebruiker van de TE-formula

Dit zijn wij

Dit zijn wij

IMG_5010.jpeg

Marijke Levelink

Intuïtief en liefdevol

Ik ben Marijke, trainer, partner, ondernemer, moeder, klachtenbemiddelaar, vrouw, coach en counsellor. Ik zie het leven als een reis op weg naar heelheid. We hebben de gelegenheid te doen waarvoor we gekomen zijn, om onze essentie te leven. Voor ieder heeft dat een unieke vorm.

 

De groei die ik ervaar in deze voortdurende zoektocht, maakt dat mijn passie persoonlijke ontwikkeling is, vergroting van bewustzijn van individuen, teams en organisaties. De weg die ik zelf heb afgelegd, elke ervaring, is deel van het materiaal geworden waar ik nu mee werk.

Marijke is mede-oprichter van de Body Oriented Learning Academy. 

- Praktijk voor individuele counselling in Haarlem

- Mail: m.levelink@horusconsult.nl

- Tel: 06-40097867

IMG_1809.jpeg

Sander van Hesteren

Als het om de essentie gaat

Ik ben Sander, ondernemer, counsellor, man, docent, trainer, vader en ontwikkelaar. Ik ben opgeleid tot bioloog, tri-energetisch counsellor en systemisch adviseur. Ik heb een praktijk als coach en counsellor, ik werk als communicatietrainer en procesbegeleider met name in zorg en onderwijs.

 

Ik loop warm voor persoonlijke ontwikkeling en groei van bewustzijn. Ik dring graag door tot de essentie van de vraag, ook als het pijn doet. De mens lijdt het meest van het lijden dat hij vreest. Dat heb ik ook zelf ondervonden. Dus kom maar op! Mijn werkwijze is eclectisch, ik gebruik werkvormen die zowel het lichaam, de ratio als de ziel aanspreken.

- Praktijk voor individuele counselling in Haarlem
- Mail: vanhesteren@horusconsult.nl
- Tel: 06-48548135

WhatsApp Image 2023-09-25 at 17.06_edite

Diana Braat

Kwaliteit van aandacht

Ik ben Diana, vrouw, trainer/coach, partner, moeder en procesbegeleider (psycholoog NIP). Voor mensen in organisaties verzorg ik teambegeleiding, individuele coaching en intervisie. 

 

In mijn begeleiding leg ik de nadruk op werken met plezier, leren door (zelf)reflectie en keuzes maken vanuit hoofd én hart, met je doel voor ogen. Soms is er extra aandacht nodig om weer echt plezier, autonomie, ontspanning en lef te kunnen voelen. Die aandacht geef ik graag. 

​​

Als het op persoonlijke ontwikkeling aankomt en het vinden van je eigen weg, geloof ik in veerkracht, liefde, intuitie, ieders innerlijke wijsheid en... Big Magic."

- Verzorgt coaching en training in company

- Mail: info@nemeton.nl
- Tel: 06-52473683

IMG_3232.jpeg

Lucas van Hesteren

Creatief en energiek

Ik ben Lucas, muzikant, gitarist, zanger, toegepast psycholoog, man, danser en masseur. Ik ben ambulant begeleider van mensen met autistische beperkingen. 

Muziek zie ik als een essentieel onderdeel van het leven. Het opent, brengt beweging, geeft energie en verzachting. Muziek brengt mij speelsheid en creativiteit.

- Mail: lucasvhesteren@gmail.com

- Tel: 06-34580217

Janneke_edited.jpg

Janneke Petersen Nobbe

Groei door bewustwording

Ik ben Janneke, vrouw, (st)(l)iefmoeder, dochter, zus, counselor, ontwikkelaar en procesbegeleider. 

In mijn ontwikkeling heb ik ontdekt hoe ‘waar' ons sensen is en hoe ik, door in contact te zijn met mijn lijf, de informatie krijg over wat voor mij de juiste richting is. Daar waar het moeiteloos gaat ligt voor mij de weg en dat was heel erg nieuw voor mij...

Ik geniet van de zoektocht samen met degene die ik begeleid; de zoektocht naar datgene waar zij plezier en gemak bij voelen, waar de blokkades en emoties zitten en hoe je deze aankijkt. 

 

Ik heb een praktijk voor lichaamsgerichte counseling en ik werk in organisaties als organisatieadviseur, teamcoach en ontwerp en voer persoonlijke ontwikkelingstrajecten uit met als doel de verbinding die mensen met zichzelf en elkaar voelen te versterken. 

 

- Ontwikkeling van individu, team en organisatie

- Mail: janneke@zinsibility.nl

- Tel: 06-47005292

WhatsApp Image 2024-02-13 at 22.19.01.jpeg

Sander Jaakke

Als maskers afvallen

Ik ben Sander, hydro/fysiotherapeut, vader, counselor in opleiding, man, entrepreneur, pilates partner, instructeur, acrobaat. Ik heb een fysiotherapie praktijk in een zwembad. Daar begeleid ik mensen fysiek en mentaal met hun klachten om te gaan. De mensen die ik zie hebben voornamelijk een revalidatietraject bij mij.

 

Daarnaast ben ik eigenaar van de Saunakaravaan. Een community waar we sauna avonden met cultuur verbinden en waarmee we helende workshops organiseren. Zoals meditatie en mantra middagen, familie opstelling, ijsbad trainingen, zweethut rituelen en meer. 

 

Ik ga aan als maskers af vallen. Kwetsbaarheid er kan en mag zijn. Dan kan echte oprechte verbintenis ontstaan. Ik geniet als ik getuige mag zijn van innerlijke transformaties. Ik werk het liefst vanuit het lichaam naar het gevoel. Het hoofd is vaak zo afleidend :-) 

- Fysiotherapie praktijk Move&Cure

- De Saunakaravaan,  Amsterdam

- Mail: moveandcure@gmail.com
- Mail: saunakaravaan@gmail.com

- Tel: 0634484189

Zomaar wat vragen

Zomaar wat vragen

01

Wat doen jullie nou precies?

Goeie vraag! Laat ik proberen het zo kort mogelijk samen te vatten. Iedereen wil gelukkig zijn en zo min mogelijk pijn voelen. We zoeken allemaal naar manieren om dat te bereiken. We zoeken naar ons idee van hoe dat er dan uitziet, dat geluk. En hier maken we een cruciale fout: we zoeken buiten ons zelf. Terwijl geluk in ons ligt, in ons diepste zelf: onze essentie van puur bewustzijn. 

 

Wij brengen je in Contact met deze essentie door het verhogen van je bewustzijn. Je eigen lichaam is de ingang. Door het herstellen van dit contact ervaar je waarheid, richting en ontspanning. We creëren een veilige setting in een groep en oefenen met Contact.

We mediteren, doen yoga, werken met ademhaling, lichaamswerk, zingen mantra's, counsellen en vieren het Leven. 

 

Zoiets... Want hoeveel we ook vertellen, je kunt het maar het beste ervaren!

03

Eigenlijk vind ik het te spannend, wat nu?

Dan ben je niet alleen! Iedereen die je voorging ervaarde dit. Het is ook spannend. Je gaat niet zo maar je innerlijke vragen en kwetsbaarheden met vreemden delen? Eh ja, eigenlijk toch wel. En hoe bevrijdend en verbindend dat blijkt te werken!

Wanneer je voelt dat je moet gaan, is het tijd. Je ziel weet dit... Daar is wel moed voor nodig. Wij zeggen altijd: ware moed, is om met je angst, toch te gaan.

05

Ik heb weinig geld, hoe kan ik toch meedoen?

Neem sowieso contact met ons op. Over geld kan altijd worden gesproken. 

 

Denk ook aan formules als:

 • wanneer jij een vol betalend iemand meebrengt krijg jij korting. 

 • wanneer jij je inschrijft voor een weekend én een week krijg je korting.

 

De hoogte van deze kortingen kunnen per persoon op maat worden gemaakt.

02

Moet ik al ervaring hebben?

Iedereen, met én zonder ervaring, is welkom bij ons. Ervaring is geen meetlat. Het enige dat telt is dat je nieuwsgierig bent, dat je wil leren en ontwikkelen. Maar het feit dat je dit nu leest is al voldoende... dus waar wacht je nog op?

04

Wat zijn jullie annuleringsvoorwaarden?

Voor de reizen:

Annulering door de reiziger:

 • Bij annulering tot 61 dagen voor vertrek:
  10% van de reissom

 • Bij annulering tussen 61-30 dagen voor vertrek:
  25% van de reissom

 • Bij annulering tussen 30-7 dag voor vertrek:
  50% van de reissom

 • Bij annulering binnen 7 dagen voor vertrek:
  100% van de reissom​

​​

Voor de weekenden:

 • Annulering met restitutie van je aanbetaling is mogelijk tot 4 weken voor aanvang van het event.

 • Wanneer je je hebt aangemeld en je annuleert 4-2 weken voor aanvang van het event dan betaal je de 50 euro aanbetaling. 

 • Bij annulering binnen 2 weken voor aanvang ben je het gehele bedrag verschuldigd.

 • Bij annnulering van een weekend door derden wordt het gehele bedrag teruggestort minus de aanbetaling.

06

Kan ik iemand meenemen?

Dat kan zeker. Het kan heel fijn zijn om iemand mee te nemen waarbij je je veilig voelt. Het kan ook fijn zijn dat je hetgeen je meemaakt met een bekende kunt delen.

Toch verschilt per persoon: soms vinden mensen het juist fijn om zich helemaal alleen in een nieuw avontuur te storten. Hoe dan ook, onze ervaring is dat de deelnemers aan de evenementen zich heel snel vertrouwd voelen met de andere deelnemers, ook al kenden ze die nog niet.

bottom of page