top of page

Zelf weer de regie in handen

Individuele coaching en counseling

Er zijn zoveel redenen om op bepaald moment in je leven een coach of counselor te zoeken. Bij True Circle kunnen we alleen maar zeggen: gun het jezelf! Wij hebben allen ervaren hoe fijn het is om het even niet alleen te doen. We zijn allemaal mens en hebben elkaar nodig. We hebben elkaar nodig om uiteindelijk steeds meer autonoom te worden. De waarheid toont zich meestal in een paradox! 

Je hoeft niet ziek te zijn om in coaching te gaan. Er is ook niets mis met je. Toch is er soms moed voor nodig. Want je weet dat je gaat erkennen waar je tegenaan loopt. Je weet en je voelt: als ik in coaching ga, kan ik er niet meer onderuit. Dan kun je niet meer weglopen. Dus ja, er is een beetje moed voor nodig. Zoals eigenlijk bij alle activiteiten van True Circle. 

You can't solve a problem with the same mind that created it - Einstein

Maar als je dan de stoute schoenen hebt aangetrokken, dan kan er ook iets veranderen. Wij mensen behoren de natuur toe. De natuur is constant in verandering. Wij willen ons nog wel eens vastklampen aan wat bekend, prettig en veilig is. Maar hoe meer je dat doet, hoe meer je stagneert, vast komt te zitten, en hoe onveiliger dat is. 

Dus: Durf te bewegen! Geef mee aan het leven. Omarm wat er is, en neem wat er komt. Durf je gevoelens te erkennen en beschouw kritisch je gedachten. Waar geloof je in? En hoe kun je weten dat dat werkelijk zo is? 

Tri-Energetica leert ons: als je weet wat je wil, en je intenties zijn helder, dan krijg je wat je nodig hebt.  Dat klinkt eenvoudig, maar hoe vaak weet je werkelijk wat je wil? Of, misschien weet je best wat je wil, maar durf je er niet aan toe te geven? Gedachten en gevoelens kunnen elkaar behoorlijk in de weg zitten. Dan is het fijn als er iemand is die je helpt wegwijs te worden in je eigen verwarringen.  

In coaching gaan betekent onderzoeken wat van jou is, wat je wilt, wie je bent, wat bij je past, wat je nodig hebt en wat je intenties zijn. Je gaat je ontdoen van overbodige ballast, oude gewoonten, patronen die niet meer voor je werken. Je krijgt inzicht in je drijfveren, je angsten, je verlangens. Je leert omgaan met je emoties. Je lucht je hart, schoont je lijf op, huilt je tranen, adresseert je boosheid en uit je frustratie.

 

Zo land je weer meer in je lijf, raak je thuis in jezelf, ervaar je vrede en rust en herken je weer meer de schoonheid van het leven. Je leert je lijf weer te gebruiken als instrument, als kompas. Zo verbind je je weer met jouw essentie en daarmee vernieuwt jouw verbinding met de wereld en de mensen om je heen. 

 

De counsellors van True Circle zijn beschikbaar voor individuele counselling en coaching. Wij zijn allen geschoold in Tri-Energetica, en hebben vele jaren ervaring als counsellor, coach en trainer. 

Wees welkom voor een kennismaking en/of een intake. 

  • De contactgegevens vind je Hier

  • Of vul het Contactformulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met je op

bottom of page