top of page

wo 14 feb

|

Nederweert-Eind

TC young talent - Training voor je Leven

Een lang weekend met leeftijdgenoten om te onderzoeken waar het echt om gaat in jouw leven. Contact te maken, verbinding te ervaren en het leven te vieren. Je hoeft niets speciaal te kunnen of te weten, alleen nieuwsgierig te zijn! Wees welkom, precies zoals je bent. (SCROLL VOOR INFO)

Registration is Closed
See other events
TC young talent - Training voor je Leven
TC young talent - Training voor je Leven

Tijd en locatie

14 feb 2024, 18:00 – 18 feb 2024, 16:00

Nederweert-Eind, Stokershorst 1, 6034 RG Nederweert-Eind, Nederland

Over het evenement

Leer de wereld kennen door jezelf te leren kennen. Bij de meeste opleidingen, middelbare school inclusief, leer je leren. Kennis vergaren om een vak of beroep te kunnen uitoefenen. Maar over de omgang met jezelf, je verlangens, behoeften, idealen, jezelf in relatie tot anderen leer je weinig. Daar wil True Circle wil verandering in brengen. Dit lange weekend is een beleving, een ervaring om je kennis te laten maken met een andere wereld en die je doet verlangen naar meer. 

Jouw antwoorden vind je van binnen. Mooie tekst. Maar hoe dan? 

Bij True Circle kun je leren de wijsheid van je lichaam te vertrouwen en daar uiting aan te geven. Je instinct en intuïtie zijn belangrijke instrumenten voor een wijs en vervullend leven. Maar waar leer je hoe je daar naar luistert? Hoe ga je om met je emoties? Worden wie je bent, hoe doe je dat? Hoe neem je regie over je eigen leven, en volg je je eigen spoor? 

Met velen van ons is wat aan de hand, hebben een stempel gekregen. Je bent hsp, adhd, add, hebt een concentratiestoornis, angststoornis, neiging tot depressie, of wat al niet meer. Bij True Circle weten wij dat je niet gek bent. Er is een reden waarom je doet wat je doet. Wij denken dat hier kwaliteiten aan ten grondslag liggen. Je hebt jouw waarheid bij te dragen, je talenten in te brengen. Maar een talent is nog geen kwaliteit. Daar moet je iets voor doen. Afstoffen, opdiepen, uitgraven, schoon poetsen, vorm geven. Jezelf vrijmaken van ballast en niet functionele patronen. Soms de rommel van generaties terug. True Circle geeft je tools om dat te gaan doen.

Data:

Van woensdag 14 februari 2023 om 18:00 uur t/m zondag 18 februari 2023 om 16:00 uur.

Locatie:

InnEssence Stokershorst, Nederweert-Eind

Kosten:

  • 425 euro per persoon op basis van volpension bij inschrijving vòòr 1 november 2023
  • 475 euro bij inschrijving na 1 november
  • Breng je iemand mee, dan krijg jij 10% korting

Dit weekend wordt begeleid door: 

Marijke Levelink 0640097867

Sander van Hesteren 0648548135

Ben je nu al nieuwsgierig?  mail naar info@truecircle.nl

Deel dit evenement

bottom of page