top of page

vr 29 mrt

|

Meeuwenveen

TC all inclusive - Retreat - Eigen Pad!

Welkom op jouw eigen pad. Hier doet het ertoe dat je je intuïtie volgt, naar je hart luistert en obstakels opruimt. Persoonlijke kracht gaat samen met zelfliefde, -expressie, en met het echt ontmoeten van de ander. Wat heb jij nodig om op je pad te blijven, of eindelijk echt te komen? SCROLL VOOR >>

Registration is Closed
See other events
TC all inclusive - Retreat - Eigen Pad!
TC all inclusive - Retreat - Eigen Pad!

Tijd en locatie

29 mrt 2024, 18:00 – 01 apr 2024, 16:00

Meeuwenveen, 7971 PJ Havelte, Nederland

Over het evenement

Een lang weekend met True Circle is een gelegenheid voor persoonlijke transformatie. Om te vieren dat je mens bent, met alle emoties en ervaringen die daarbij horen. Ditmaal met als verbindend thema: Eigen Weg!

Je eigen weg ontdek je voortdurend. Je volgende stap kan verrassend nieuw voelen en diep-bekend tegelijk. Noem het Tao, of levenslied. Leven in je eigen ritme, het spreken van jouw eigen waarheid, samenvallen met een flow waarin de tijd verdwijnt, het gevoel hebben dat je op de juiste plek bent. Lekker in je vel!

Nou, zo voelt het niet altijd. Er kan je van alles in de weg zitten. Soms voel je je geblokkeerd door emoties waar je geen kant mee op kunt. Gepieker dat maar niet stopt. Je kunt afgeleid worden door pijn, vermoeidheid, onrust. Je zou er vanaf willen zijn, gewoon vrij, maar het blijft je aandacht trekken. Hoe hervind jij je pad weer?

De beste remedie is dan vaak om er eens even helemaal in te gaan zitten. Wat zeggen die emoties? Waar ben je nou eigenlijk zo boos over of bang voor? En wat willen die piekerende gedachten je eigenlijk echt vertellen? IN een All inclusive met True Circle kun je hier de tijd voor nemen. 

Benut bijvoorbeeld deze kostbare gelegenheid om op je eigen pad te komen, of deze opnieuw uit te vinden.

Wat is een all inclusive??

De All Inclusive met True Circle is een diepgaande retraite voor body-mind-spirit.  Het is een gelegenheid voor ‘Persoonlijke Transformatie’. Dat betekent niet dat je ‘een ander mens wordt’: je wordt juist meer jezelf, je snapt jezelf beter, en maakt ruimte voor nieuwe kanten van jezelf. En dat kan werkelijk transformerend voelen.

We dragen er zorg voor dat het nieuwe de ruimte krijgt; nieuw bewustzijn, nieuwe vormen van contact, levenslust, nieuwe gewoontes, beweging en heling. Het proces is altijd verrassend. De constante kracht is Transformatie. Transformatie is de natuur, is het leven zelf. 

We creeren een vertrouwde, veilige context waarin veranderen leuk is. En ja, vaak ook confronterend, spannend, krachtig  of verdrietig. Veranderen van binnen uit brengt allerlei emoties met zich mee, daar kun je je weg in vinden bij ons. Op een leuke manier 😊. Wees welkom!

            Ontwikkel een nieuwsgierige geest, 

            een hart vol compassie,

            een flexibele houding,

            en een aanstekelijke levenslust

We maken gebruik van uiteenlopende werkvormen: Energetisch, Lichaamsgericht en Emotioneel werk,  Counselling, Ademwerk, Yoga, Meditatie, Sjamanistische rituelen en meer. We bieden je een programma van intensieve oefeningen en inzicht in de Tri-Energetica. 

Daarbij hoort ook ontspanning, dans, stilte, mantra en feest. Het is een zeer beproefde mix, waarin we vanzelfsprekend steeds vernieuwen en verdiepen. Volgens de nieuwste inzichten is deze werkwijze helemaal hip: brain-based, mindful, in pursuit of happyness & positive psychology/resilience. We werken in een veilige groep, begeleid door 3 ervaren counselors/trainers en een muzikant.

Na afloop van dit weekend zal je

 • dieper contact ervaren met je ware zelf
 • meer ruimte voelen door het doorleven van emoties
 • meer compassie ervaren voor jezelf en anderen
 • je bewuster zijn van je eigen lichaam, je adem, je gevoel, intuïtie, behoeftes en wensen, 
 • beter voelen waar je energie van krijgt en wat je energie kost,
 • beter voelen waar de spanning (stress, verveling, emoties) in jouw lichaam zich opslaat, en hoe je die kan ontladen.
 • meer contact ervaren met jezelf; je eigen stem, beweging, gedachten, vragen en antwoorden
 • beter de richting kunnen bepalen van jouw pad,
 • meer ontzag hebben voor je eigen richtingsgevoel, veerkracht en wijsheid
 • voorbeelden hebben van je eigen kracht en die van anderen
 • de zin en de onzin wat beter kunnen onderscheiden

                     Als je je stap voor je ziet liggen, is het niet je eigen pad, 

                     je maakt je eigen pad met iedere stap die je zet. 

                     Joseph Campbell

Nadere toelichting op de werkwijze 

We doen lichaamswerk (bio-energetische oefeningen), dans/beweging, yoga en ademhalingsoefeningen, en we zingen mantra’s (met muziek, zang en oorspronkelijke teksten). Dit alles om het denken even stil te zetten, een positieve chemie te creëren, en zo de rest van onze wijsheid en energie te benutten. 

We doen zelfreflectie- en contact-oefeningen in de groep. Je eigen inzichten tellen: je zelfkennis, je eigen motivaties, je eigen verhaal. Je bent je eigen universum. De groep ondersteunt je om je persoonlijke vragen en antwoorden te zien, je eigen waarden/waarheid ter harte te nemen, en te ervaren dat je midden in je persoonlijke ontwikkeling samen kunt zijn. We zijn tijdgenoten in een even dwaze als mooie wereld. 

We doen eenvoudige rituelen uit de sjamanistische en zen-boeddhistische traditie. Hiermee bekrachtigen we persoonlijke intenties, gezondheid, herstel en onze liefde voor de natuur.  Er is ruimte voor counsellingsessies, zowel individueel als in en met de groep. In een counsellingsessie deel je je verhaal en vind je aangrijpingspunten voor ontwikkeling. De counsellor luistert, echt en verbonden. De counsellor kan uit ervaring suggesties doen voor oefeningen waarmee je nog niet bekend bent. 

We lichten ‘de formule’ van de Tri Energetica toe, zodat je een handige kapstok hebt om ook na afloop van de bijeenkomst de verschillende oefeningen te herinneren en toe te passen. 

We begeleiden vanuit het principe van ‘shared leadership’: leiderschap met volledig gedeelde verantwoordelijkheid, een zeer hoge kwaliteit van aandacht/contact en voortdurende synergie. 

We gebruiken Stilte, als een echt instrument, waar heling plaatsvindt. In stilte is verandering, bewustwording en liefde voelbaar. Dit zijn allen Ingrediënten om wakker te worden voor de waarheid die we zijn!

We zullen zingen, dansen en vuur maken om onze intenties kracht bij te zetten.

En we vieren feest. Echt feest, omdat er echt wat te vieren valt. Vraag het elke deelnemer die al geweest is. 

Dus..... 

Je kan je lang laten afleiden door je verhaal, je verdriet, je niet weten, je onvermogen...

Je kan ook de regie terugpakken en gaan voelen, helen en loslaten.

De keus is werkelijk aan jou!

 

Praktische Zaken

 

Datum

29 maart t/m 1 apr 2024 (paasweekend)

Start vrijdag om 18.00 uur. 

Eindigt maandag om 16.00 uur. 

 

Locatie: Meeuwenveen, Havelte

​​

Kosten

Voor training én verblijf betaal je:

 • verblijfkosten: 350 euro (vol pension)
 • begeleidingskosten particulier tarief: 245 euro (incl. 21% btw)
 • begeleidingskosten zzp-tarief: 245 euro (excl. 21% btw)
 • begeleidingskosten zakelijk tarief: 445 euro (excl. 21% btw)
 • begeleidingskosten studententarief: 45 euro (incl. 21% btw)

Korting van 20% op de begeleidingskosten als: 

 • ... je iemand meeneemt
 • ... je je inschrijft voor 1 januari 2024

Als de kosten een probleem zijn, neem dan contact op met Marijke. Laat geld niet leidend zijn, zodat we kunnen zorgen dat gebeurt wat nodig is. 

Aanmelding

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen: info@truecircle.nl 

of door op de button te klikken en het formulier invullen.

Voor meer informatie, kun je bellen met Marijke: 0640097867. 

De groep wordt dit weekend geleid door:

- counsellors: Marijke, Diana en Sander

- muziek: Lucas 

Deel dit evenement

bottom of page